STICKY NOTE!

BERMINAT DENGAN HASIL KERJA DARI HENNA RATU SEHARI??

DROP BOOKING SEKARANG!! ;)




ASSALAMUALAIKUM..

Saya masih aktif menjalankan service henna di sekitar KUALA LUMPUR buat masa ini..
Tempahan tarikh berinai di buka untuk Bride-to-be sepanjang TAHUN 2014
(OPEN FOR Oktober, November, Disember)!
Jika anda berminat dengan hasil seni Henna Ratu Sehari,
cepat isi booking form dan saya akan segera membalas emel2 anda.. ;)

Harga disertakan mengikut Pakej yang telah disediakan di sini:

Sebarang pertanyaan akan dibalas.
Emelkan ke: am.nkaak@gmail.com

Saya harap anda dapat membuat pilihan yang TEPAT untuk memilih
Henna Artist yang betul2 memuaskan hati di hari berbahagia anda.. ;)

P/S: Kepada Mobile User (online thru Smartphone, tab) sila scroll ke bawah dan click 'view web version' untuk paparan yang jelas.
Thank you.

08 July 2009

Hari-Hari Menyelesaikan Tugas

Salam..

Lama saya tak update blog henna ni.. Agak busy dengan kerja di ofis dan juga busy dengan appoinment Henna Ratu Sehari Customer.. Bulan ni saja ada 4 orang customer.. Syukur sangat..Mungkin rezeki di awal penglibatan dalam bidang ni.. Alhamdulillah..

2 JULAI 09 - huhu.. hari yang agak tough bagi saya.. Saya perlu bergegas dari Shah Alam ke Selayang dalam satu malam.. Sampai di Shah Alam pukul 8.00. Agak awal saya sampai kat rumah Kak Julie.. Nak kejar masa maa.. heheh.. dan yang penting..saya berpuas hati dengan hasil kerja saya dengan Kak Julie.. Dah siap semua, cepat-cepat bergegas ke Selayang, rumah Kak Rose pulak.. nasib baik Selayang kan?? dekat dengan rumah saya.. tak de la nak berulang-alik sini sana.. heheh.. Tu pun sampai rumah Kak Rose da lewat da.. Dalam pukul 10.30 camtu.. Siap berinai, saya pun pulang ke rumah.. huhu.. lewat jugak la balik malam tu.. Tapi syukur la semuanya selesai dengan sempurna.. Lepas ni perlu dipertimbangkan la kalau-kalau ada yang ter'clash' date nak berinai.. so sorry kawan-kawan.. sebab saya tak suka tergesa-gesa.. nanti saya jd kelam kabut... heheh.. kalau boleh, saya nak buat yang terbaik, yang cantik-cantik tanpa tegangan masa.. barula kerja jadi lancar..

4 JULAI 09 - 2nd service untuk orang yang sama.. Kak Lina Shah Alam yang telah saya inaikan tempoh hari meminta saya menginaikan dia buat kali kedua untuk majlis bertandang pula. Sampai rumah Kak Lina lewat sikit dari masa yang djijanjikan.. Sorry Kak Lina.. Tiba-tiba ada emergency case hari tu yang tak diduga.. haih.. Alhamdulillah masa saya ke rumah Mertua Kak Lina masih ramai tetamu-tetamu dan sedara mara husband dia.. Ramai yang meminta untuk diinaikan malam tu.. Gambar tak sempat nak capture.. huhu..

7 JULAI 09 - Lepas balik kerja terus ke Klang, rumah Kak Lina. Lina lagi kan.. heheh.. Jauh juge Klang ni rupenye.. adeh.. Seronok sangat la berinai dengan Kak Lina dan adiknya yang peramah ni.. Yang tak berapa best, cuaca buruk lak malam tu.. Terpaksa tunggu hujan renyai baru boleh balik... Tapi sedihnye hujan tak reda pun dari klang sampai selayang tu.. huhu..

17 JULAI 09 - COMING SOON... Norin di Klang yang akan berinai untuk Majlis Pertunangannya...

Hurm.. cenggitu la sikit-sikit kisah saya lalui sepanjang menginaikan 4 orang customer yang sporting-sporting semuanya.. Saya enjoy sangat.. Nak tengok gambar ade kat bawah ni kay!..

...................................

KAK JULIE - SHAH ALAM (2 JULAI 09)

Henna untuk Kak Julie in the making...


Atas tangan Kak Julie yang telah siap diinaikan...


Biasa - Atas Tangan
(CODE: TA_julie)


Kaki - Atas
(CODE: KA_julie)


Bergambar kenang-kenangan dengan Kak Julie..
heheh..
Agak tersorok lak kat belakang Kak Julie..

~SELAMAT PENGANTIN BARU KAK JULIE & HUSBAND~

.................................

KAK ROSE - SELAYANG (2 JULAI 09)

Henna untuk Kak Rose in the making...


Atas Tangan Kak Rose siap! hehe..
(CODE: TA_rose)

Biasa - Atas Tangan
(CODE: TA_rose)

Henna Atas Kaki Kak Rose
(CODE: KA_rose)


Kaki - Atas
(CODE: KA_rose)




Bergambar dengan Kak Rose..
Muka kepenatan.. huhu.. Masa ni dah pukul 1pagi..

~SELAMAT PENGANTIN BARU KAK ROSE & HUSBAND~

..............................................

KAK LINA - KLANG (7 JULAI 09)

Henna untuk Kak Lina in the making..
Saya suka sangat berinai kat Kak Lina ni..
Sempoi je orangnye..
=)


Padat - Atas Tangan
(CODE: TA_lina)

Henna di tapak tangan Kak Lina
(CODE: TT_lina)

Padat - Tapak Tangan
(CODE: TT_lina)

Padat - Kaki Atas & keliling
(CODE: KF_lina)

Pandangan dari tepi henna kaki Kak Lina
(CODE: KF_lina)

Ni pulak henna yang dilukis kat tangan adik Kak Lina..
Same design dengan Kak Julie hari tu..
Biasa - Atas Tangan
(CODE: TA_julie)

Ni la Kak Lina yang sempoi tu.. =)

~SELAMAT PENGANTIN BARU KAK LINA & HUSBAND~

No comments:

Post a Comment