STICKY NOTE!

BERMINAT DENGAN HASIL KERJA DARI HENNA RATU SEHARI??

DROP BOOKING SEKARANG!! ;)




ASSALAMUALAIKUM..

Saya masih aktif menjalankan service henna di sekitar KUALA LUMPUR buat masa ini..
Tempahan tarikh berinai di buka untuk Bride-to-be sepanjang TAHUN 2014
(OPEN FOR Oktober, November, Disember)!
Jika anda berminat dengan hasil seni Henna Ratu Sehari,
cepat isi booking form dan saya akan segera membalas emel2 anda.. ;)

Harga disertakan mengikut Pakej yang telah disediakan di sini:

Sebarang pertanyaan akan dibalas.
Emelkan ke: am.nkaak@gmail.com

Saya harap anda dapat membuat pilihan yang TEPAT untuk memilih
Henna Artist yang betul2 memuaskan hati di hari berbahagia anda.. ;)

P/S: Kepada Mobile User (online thru Smartphone, tab) sila scroll ke bawah dan click 'view web version' untuk paparan yang jelas.
Thank you.

12 October 2009

Hari Berinai Jannah di Kg Nakhoda

Salam..

Post kali ini mengenai my previous henna appointment di Kampung Nakhoda dekat-dekat Selayang juga. Nama bakal pengantin (pada hari berinai tersebut.. sekarang dah jadi pengantin baru..) ialah Jannah. Selamat Pengantin Baru Kak Jannah. Sebelum saya jumpa Jannah ni dia pernah cakap yang dia mempunyai darah kacukan India. Bila dia bagitau macam tu, saya pun bayangkan dia ni berkulit gelap and muka ala-ala heroin hindustan lah. heheh.. Rupanya-rupanya orangya berkulit putih cerah dan kecil molek.. Tapi, muka ala heroin hindustan tu ada. =) Saya sangat berpuas hati dengan layanan beliau serta keluarga. Tumbs up!

Gambar-gambar yang sempat diambil setelah selesai berinai..

One Set. Tangan dan Kaki.
(CODE: One set Jannah)

Kaki FULL. (sorry gambar blurr)
(CODE: KF_jannah)

Close up Kaki.
(CODE: KF_jannah)

Sebelum dan Selepas atas tangan.
(CODE: TA_jannah)

Sebelum dan Selepas tapak tangan.
(CODE: TT_jannah)

p/s: click pada gambar untuk lihat lebih jelas. thanks.. =)

No comments:

Post a Comment