STICKY NOTE!

BERMINAT DENGAN HASIL KERJA DARI HENNA RATU SEHARI??

DROP BOOKING SEKARANG!! ;)




ASSALAMUALAIKUM..

Saya masih aktif menjalankan service henna di sekitar KUALA LUMPUR buat masa ini..
Tempahan tarikh berinai di buka untuk Bride-to-be sepanjang TAHUN 2014
(OPEN FOR Oktober, November, Disember)!
Jika anda berminat dengan hasil seni Henna Ratu Sehari,
cepat isi booking form dan saya akan segera membalas emel2 anda.. ;)

Harga disertakan mengikut Pakej yang telah disediakan di sini:

Sebarang pertanyaan akan dibalas.
Emelkan ke: am.nkaak@gmail.com

Saya harap anda dapat membuat pilihan yang TEPAT untuk memilih
Henna Artist yang betul2 memuaskan hati di hari berbahagia anda.. ;)

P/S: Kepada Mobile User (online thru Smartphone, tab) sila scroll ke bawah dan click 'view web version' untuk paparan yang jelas.
Thank you.

22 July 2009

Hasil Lakaran Inai/Henna Terbaru

Salam..

Bulan lepas saya sudah mula menggunakan produk henna terbaru. Dan hasilnya amat memuaskan berbanding yang sebelum ni.. Warna henna sangat merah dan menyerlah.. Saya sangat berpuas hati, akhirnya dapat jugak jumpa henna yang merah cenggini.. heheh.. Seperti biasa, bila dah ada henna baru, saya pun mestilah test produk dulu kan.. Kat bawah ni antara gambar-gambar design baru menggunakan henna yang merah menyerlah tu.. Harap-harap anda semua suka sangat dengan hasilnya ye..


BIASA - Tapak Tangan
(CODE:TT_pasley)


Close Up

Inilah hasilnya di tapak tangan.. Merah sangat kan?? lawa kan?? heheh..


Ini pulak hasil henna yang sama atas tangan..
(CODE: TA_dabella)


BIASA - Atas Tangan
(CODE: TA_mama)


PADAT - Atas Tangan
(CODE: TA_mami)

**meenamrina Henna

No comments:

Post a Comment