STICKY NOTE!

BERMINAT DENGAN HASIL KERJA DARI HENNA RATU SEHARI??

DROP BOOKING SEKARANG!! ;)




ASSALAMUALAIKUM..

Saya masih aktif menjalankan service henna di sekitar KUALA LUMPUR buat masa ini..
Tempahan tarikh berinai di buka untuk Bride-to-be sepanjang TAHUN 2014
(OPEN FOR Oktober, November, Disember)!
Jika anda berminat dengan hasil seni Henna Ratu Sehari,
cepat isi booking form dan saya akan segera membalas emel2 anda.. ;)

Harga disertakan mengikut Pakej yang telah disediakan di sini:

Sebarang pertanyaan akan dibalas.
Emelkan ke: am.nkaak@gmail.com

Saya harap anda dapat membuat pilihan yang TEPAT untuk memilih
Henna Artist yang betul2 memuaskan hati di hari berbahagia anda.. ;)

P/S: Kepada Mobile User (online thru Smartphone, tab) sila scroll ke bawah dan click 'view web version' untuk paparan yang jelas.
Thank you.

08 December 2009

Henna Maisyarah | 3/12/09 | Setapak - Wedding

Salam..

Bulan Disember merupakan bulan paling busy berinai.. Hujung-hujung tahun ni memang pun musim kahwin kat Malaysia ni kan.. So, sesiapa yang telibat dalam servis pengantin, servis tempahan hantaran, supplier barang-barang keperluan perkahwinan sememangnya tersangatlah busy memenuhi kehendak pelanggan.. =)

Customer henna pertama untuk bulan Disember ialah Maisyarah dari Setapak.. Sarah melangsungkan majlis nikahnya pada 4 Dis lepas.. Selamat Pengantin Baru buat Maisyarah dan pasangan.. =) Sarah pilih design yang sama dengan Jannah tempoh hari.. Full tangan dan kaki.. Adik Sarah pun tak mau lepas peluang berinai sama.. Nak jadi pengapit mestila kena lain dari yang lain kan? Nape ayat saya macam dah xbest ni?? Dah la tu bebel-bebelnye.. heheh.. jom usha gambar hasil henna sara yang dah dicuci dan henna adiknye... Tapi, gambar henna di kaki terlupa nak snap.. huhu..

(CODE : TA_sara)

(CODE : TT_sara)

(CODE : TA_Sis_sara)

Semasa di rumah Sarah saya sempat berjumpa dengan Sher, Famous Blogger Wedding Planner untuk pelamin dan hantaran.. Sentuhan dari sher ni memang cantik-cantik.. Kalau nak tengok bole click http://weddingsbysher.blogspot.com/ . Tapi hari tu tak sempat nak berkenalan dengan Sher sbb dia busy pasang pelamin.. so, saya tak mau kacau orang tengah buat kerja.. heheh..

Saya dan Maisyarah

No comments:

Post a Comment