STICKY NOTE!

BERMINAT DENGAN HASIL KERJA DARI HENNA RATU SEHARI??

DROP BOOKING SEKARANG!! ;)




ASSALAMUALAIKUM..

Saya masih aktif menjalankan service henna di sekitar KUALA LUMPUR buat masa ini..
Tempahan tarikh berinai di buka untuk Bride-to-be sepanjang TAHUN 2014
(OPEN FOR Oktober, November, Disember)!
Jika anda berminat dengan hasil seni Henna Ratu Sehari,
cepat isi booking form dan saya akan segera membalas emel2 anda.. ;)

Harga disertakan mengikut Pakej yang telah disediakan di sini:

Sebarang pertanyaan akan dibalas.
Emelkan ke: am.nkaak@gmail.com

Saya harap anda dapat membuat pilihan yang TEPAT untuk memilih
Henna Artist yang betul2 memuaskan hati di hari berbahagia anda.. ;)

P/S: Kepada Mobile User (online thru Smartphone, tab) sila scroll ke bawah dan click 'view web version' untuk paparan yang jelas.
Thank you.

08 December 2009

Henna On Hand - Amik Sepupu-sepupu Jadi Model

Salam..

Baru-baru ni henna yang saya beli untuk berinai warna merahnya memang sangat memuaskan hati.. Seruis. Merah macam biji saga. Warnanya pun kekal lama tak macam henna yang saya guna sebelum ni.. Sampai seminggu pun still nampak lagi coraknya.. Memang tahan lama.

Memandangkan henna kali ni macam lain sikit dari yang saya guna sebelum ni, maka adik-adik sepupu saya telah menjadi mangsa untuk dijadikan model tester henna ni.. hahah.. Seronok la diorang.. Masa musim sekolah dulu teringin sangat nak pakai, tapi tak boleh sebab peraturan sekolah tak benarkan pakai inai.. Kesian kat diorang kempunan.. Dah musim cuti sekolah ni, semua menghulur je tangan kat saya nak berinai.. heheh.. Meh tengok design-design yang sempat saya conteng kat diorang.. =)

(CODE : TA_husna)

(CODE : TA_mirror_paisley)

(CODE : TA_sakura)

(CODE : TA_sakura)

(CODE : TA_kakyang)

Zoom IN > (CODE : TA_kakyang)

After : (CODE : TA_kakyang)

(CODE : TA_nadia)

(CODE : TA_nadia)

(CODE : TA_nad)

(CODE : TA_nadia)

(CODE : TA_husna)

(CODE : TA_nabila)
comel kan tangan die?? =P

yang ni xde code sebab saya sambungkan henna die yang kat jari-jari tu je.. My Uncle teringin nak try lukis henna kat tangan anak die, last-last xtau bentuk ape yang jadi.. so, saya jugak yang kena take over.. inilah hasilnye.. huhu..

3 comments:

  1. oo..si yot 2 tiru inai aku ek..tgn aku yg jadi model..nama dia plak kuar jd kod..

    ReplyDelete
  2. haii amrinaa..cene awk belaja lukis henna tu yehh??cantikkkk

    ReplyDelete
  3. Hi, selamat berkenalan. Welcome u to visit http://anagallery-suhanaoct.blogspot.com.. Nice to meet u :)

    ReplyDelete