STICKY NOTE!

BERMINAT DENGAN HASIL KERJA DARI HENNA RATU SEHARI??

DROP BOOKING SEKARANG!! ;)
ASSALAMUALAIKUM..

Saya masih aktif menjalankan service henna di sekitar KUALA LUMPUR buat masa ini..
Tempahan tarikh berinai di buka untuk Bride-to-be sepanjang TAHUN 2014
(OPEN FOR Oktober, November, Disember)!
Jika anda berminat dengan hasil seni Henna Ratu Sehari,
cepat isi booking form dan saya akan segera membalas emel2 anda.. ;)

Harga disertakan mengikut Pakej yang telah disediakan di sini:

Sebarang pertanyaan akan dibalas.
Emelkan ke: am.nkaak@gmail.com

Saya harap anda dapat membuat pilihan yang TEPAT untuk memilih
Henna Artist yang betul2 memuaskan hati di hari berbahagia anda.. ;)

P/S: Kepada Mobile User (online thru Smartphone, tab) sila scroll ke bawah dan click 'view web version' untuk paparan yang jelas.
Thank you.

19 January 2010

HENNA RATU SEHARI 2010

Assalamualaikum..

Mula-mula saya nak mohon maaf di atas kelewatan membalas email-email booking dan pertanyaan para pengunjung blog hennaratusehari. Tak sangka pula masuk tahun 2010 ni jadual kerja saya semakin padat, dan banyak terlibat dalam projek-projek pameran di luar. Dan paling merunsingkan saya, tarikh perkahwinan saya belum lagi ditetapkan yang dirancang akan berlangsung pada tahun ini juga.. huhu.. Masa saya untuk berinai mungkin terbatas. huhu.. Sebelum anda menghantarkan email booking date kepada saya, saya memohon maaf terdahulu jika saya tidak dapat untuk tentukan samada tarikh tersebut saya available atau pn tidak.. Akan tetapi, saya akan cuba untuk memberikan maklumbalas selewat-lewatnya 2-3 minggu dari tarikh berinai anda.

Mohon maaf dari saya ke atas kelewatan membalas email, kelewatan memberikan maklumbalas pertanyaan, kelewatan meng'update blog'. Masa tidak mengizinkan saya berbuat demikian. huh.

Diharapkan anda tetap akan mengunjungi blog yang buruk ini untuk memenuhi keperluan perkahwinan anda. Walaupun blog ini buruk, isinya tetap ada. Bakat melukis henna saya makin hari semakin meningkat. Terima kasih kepada semua yang pernah menggunakan khidmat saya. Tanpa anda, kemungkinan bakat yang ada ini akan tumpul kerana tidak di asah. Anda jugalah yang menjadi pengasah bakat saya selama ini..
Thanks a bunch for choosing me.. *hug*hug*

No comments:

Post a Comment