STICKY NOTE!

BERMINAT DENGAN HASIL KERJA DARI HENNA RATU SEHARI??

DROP BOOKING SEKARANG!! ;)




ASSALAMUALAIKUM..

Saya masih aktif menjalankan service henna di sekitar KUALA LUMPUR buat masa ini..
Tempahan tarikh berinai di buka untuk Bride-to-be sepanjang TAHUN 2014
(OPEN FOR Oktober, November, Disember)!
Jika anda berminat dengan hasil seni Henna Ratu Sehari,
cepat isi booking form dan saya akan segera membalas emel2 anda.. ;)

Harga disertakan mengikut Pakej yang telah disediakan di sini:

Sebarang pertanyaan akan dibalas.
Emelkan ke: am.nkaak@gmail.com

Saya harap anda dapat membuat pilihan yang TEPAT untuk memilih
Henna Artist yang betul2 memuaskan hati di hari berbahagia anda.. ;)

P/S: Kepada Mobile User (online thru Smartphone, tab) sila scroll ke bawah dan click 'view web version' untuk paparan yang jelas.
Thank you.

08 December 2009

Zatul | 30/10/09 | Seremban - Wedding

Seremban?? Tapi kat blog tulis area Lembah Klang sahaje? haa.. Ini la customer paling special sebab dari jauh die book saya untuk berinai.. Dengan pujuk rayunya, kerana terlalu mahukan hennaratusehari, nak tak nak saya terima dengan hati yang terbuka.. =) Kebetulan appoinment dengan Zatul ni hari Jumaat.. Sabtu dan Ahad tak kerja, so bolehla berinai jauh sikit.. Kalau esoknya hari kerja, mungkin saya tak dapat nak accept.. Risau penat time kat ofis nanti.. huhu..
Alhamdulillah semuanya berjalan lancar.. Rumah Zatul pun senang cari.. dekat dengan bandar Seremban.. Tapi kami terpaksa lalu jalan jauh sebab malam tu jalan utama bandar Seremban ditutup sebab ada Konsert Pertabalan Yang Di-Pertua N9.. Nasib baik tak sesat. phuh..
Jom tengok hasil berinai Zatul jom..

(CODE : TA_zatul)

(CODE : TA_zatul)

(CODE : TT_zatul)

(CODE : TT_zatul)

(CODE : KKA_zatul)

(ONE SET : TA_zatul + TT_zatul + KKA_zatul)


Kalau ada yang perasan, design henna pada Zatul ni sama dengan design pada Zie di Pandai Dalam sebelum ni.. Zatul pilih design yang sama sebab nampak cantik dan simple.. =)

No comments:

Post a Comment