STICKY NOTE!

BERMINAT DENGAN HASIL KERJA DARI HENNA RATU SEHARI??

DROP BOOKING SEKARANG!! ;)




ASSALAMUALAIKUM..

Saya masih aktif menjalankan service henna di sekitar KUALA LUMPUR buat masa ini..
Tempahan tarikh berinai di buka untuk Bride-to-be sepanjang TAHUN 2014
(OPEN FOR Oktober, November, Disember)!
Jika anda berminat dengan hasil seni Henna Ratu Sehari,
cepat isi booking form dan saya akan segera membalas emel2 anda.. ;)

Harga disertakan mengikut Pakej yang telah disediakan di sini:

Sebarang pertanyaan akan dibalas.
Emelkan ke: am.nkaak@gmail.com

Saya harap anda dapat membuat pilihan yang TEPAT untuk memilih
Henna Artist yang betul2 memuaskan hati di hari berbahagia anda.. ;)

P/S: Kepada Mobile User (online thru Smartphone, tab) sila scroll ke bawah dan click 'view web version' untuk paparan yang jelas.
Thank you.

08 December 2009

Herni | 15/10/09 | Shah Alam - Wedding

Salam..

Sebenarnya dah dua bulan saya berinai di rumah Erni.. huhu.. Disebabkan saya ni terlampau busy mengalahkan artis, haha..sebab tu la tidak sempat nak update entry appointment berinai secara fresh seperti keluar dari ladang tu.. huuhuu.. Sorry Erni, dah dua bulan bergelar isteri baru keluar gambar berinai Erni kat sini..

Erni diantara customer yang telah booking berinai awal-awal dengan saya.. Bagus. Customer mcm ni la yang saya suka.. heheh.. Sangat seronok tengok hasil-hasil hantaran, bunga telur yang semuanya dibuat sendiri oleh pengantin.. Sangat kreatif.. Sedikit sebanyak dapat memberikan idea kepada saya, sebab saya pun berminat buat hantaran dan bunga telur sendiri ni.. Semasa berinai tu, kami banyak sangat berkongsi idea.. Boleh dikatakan kesemua keperluan wedding Erni ni dia order dari blogger-blogger je.. Senang kan zaman sekarang? Semua boleh dilaksanakan tanpa perlu berjalan jauh-jauh.. Thanks Erni, sebab tidak lokek berkongsi idea dengan saya.. =)

Tak mau bercerita panjang lebar, mari la kita tengok gambar hasil berinai untuk Erni ni ye..

(CODE : TA_erni)

(CODE : TA_erni)

(CODE : KK_erni)

(ONE SET : TA_erni + KK_erni)

No comments:

Post a Comment