STICKY NOTE!

BERMINAT DENGAN HASIL KERJA DARI HENNA RATU SEHARI??

DROP BOOKING SEKARANG!! ;)




ASSALAMUALAIKUM..

Saya masih aktif menjalankan service henna di sekitar KUALA LUMPUR buat masa ini..
Tempahan tarikh berinai di buka untuk Bride-to-be sepanjang TAHUN 2014
(OPEN FOR Oktober, November, Disember)!
Jika anda berminat dengan hasil seni Henna Ratu Sehari,
cepat isi booking form dan saya akan segera membalas emel2 anda.. ;)

Harga disertakan mengikut Pakej yang telah disediakan di sini:

Sebarang pertanyaan akan dibalas.
Emelkan ke: am.nkaak@gmail.com

Saya harap anda dapat membuat pilihan yang TEPAT untuk memilih
Henna Artist yang betul2 memuaskan hati di hari berbahagia anda.. ;)

P/S: Kepada Mobile User (online thru Smartphone, tab) sila scroll ke bawah dan click 'view web version' untuk paparan yang jelas.
Thank you.

06 December 2009

JARANG UPDATE BLOG

Salam..

Saya memohon maaf kerana jarang menga'update' blog.. huhu.. Hari-hari yang busy, bulan yang busy and actually SAYA yang sedikit busy.. Tiada masa yang terluang nak edit-edit gambar henna yang makin hari makin memenuhkan memory handphone saya tu.. huhu.. saya cuma guna camera phone je yang mudah dibawa kemana-mana pun..

Para pengunjung blog hennaratusehari di harap setia menunggu
koleksi design terbaru dari saya yang akan di'update' as soon as possible.. Kebanyakan design bertemakan paisley flower.. I just loveeeee paisley flower nowadays! Tengok background blog ni pun u all da tau kan? heheh..

Tempahan date berinai untuk tahun 2010 sudah dibuka sekarang ye.. jadi sesiapa yang bakal menjadi ratu sehari pada tahun depan, sila la jangan segan silu meninggalkan details tempahan kepada saya.. Jangan tunggu-tunggu lagi sebelum date berinai anda diambil orang lain.. heheh..

No comments:

Post a Comment