STICKY NOTE!

BERMINAT DENGAN HASIL KERJA DARI HENNA RATU SEHARI??

DROP BOOKING SEKARANG!! ;)




ASSALAMUALAIKUM..

Saya masih aktif menjalankan service henna di sekitar KUALA LUMPUR buat masa ini..
Tempahan tarikh berinai di buka untuk Bride-to-be sepanjang TAHUN 2014
(OPEN FOR Oktober, November, Disember)!
Jika anda berminat dengan hasil seni Henna Ratu Sehari,
cepat isi booking form dan saya akan segera membalas emel2 anda.. ;)

Harga disertakan mengikut Pakej yang telah disediakan di sini:

Sebarang pertanyaan akan dibalas.
Emelkan ke: am.nkaak@gmail.com

Saya harap anda dapat membuat pilihan yang TEPAT untuk memilih
Henna Artist yang betul2 memuaskan hati di hari berbahagia anda.. ;)

P/S: Kepada Mobile User (online thru Smartphone, tab) sila scroll ke bawah dan click 'view web version' untuk paparan yang jelas.
Thank you.

12 June 2012

Exclusive Wedding Henna! --only for my cousin =)

Assalamualaikum..

Berakhir sudah minggu yang memenatkan tapi berbaloi buat wedding planner, 
henna artist dan kerjaya seangkatan dengannya..
Saya, tak dapat nak ambil banyak job..
Terpaksa cancel a lot of request by customer yang berminat dengan hasil kerja henna saya..
gara-gara sibuk melayan karenah sepupu sendiri yang mahu berkawen.. 
(dah selamat jadi isteri orang dah pun)
terpaksa involved 3 days before majlis 
disebabkan dia adalah sepupu sebaya yang paling rapat dengan saya..
so, tolonglah serba sedikit tambah-tambah deco hantaran dia, 
make-up untuk majlis Berkhatam dia, 
and of course dijemput khas untuk menginaikan dia..
fuuhh!!
Henna kali ini adalah bukan calang-calang henna nyaa..
The FIRST AND THE LAST VERSION of henna yang saya buat..
request by cousin yang sangat cerewet, sangat over n kalau boleh dia nak over dari yang lain.. hahaha
kisah disebalik henna yang panjang sampai ke siku adalah bermula pada jam 1.30 PAGI! 
dan siap semuanya pada jam 5.00pagi! bayangkannn..punyala sayang sangat dengan cousin ni..
sanggup bersengkang mata nak bg dia puas hati..
itu pun tak sedar diri nak suruh saya design kat kaki sampai ke betis!
jangan harap saya nak buatkan dengan mata dah terkebil-kebil.. 
tak pasal-pasal pengantin kena marah haritu..
tadak kesian punya pengantin.. tak tahu erti penatkah? haha..
(i cakap gini sbb i ngn dia mmg dah sebati..so, jgn salah faham or pikir i ni teruk k =)
saya tak mau cerita banyak, tengok lah hasil henna budak over ini:

BEFORE: Henna in the making...



AFTER: Hasilnyaaa sangat puas hati! (tak puas hati lagi xtau laa.. siap sampai pukul 5pagi kot!)




Ok, After this saya tak mau ada yang request nak pakai henna macam ni.
Mintak maaf banyak-banyak, jika ada yang berminat or terdetik mahukan design yang panjang-pang begini.
Saya hanya rela hati membuat design sebegini hanya untuk si cousin yang sangat mengada ini =)
Nasihat saya kepada bakal pengantin..
cukuplah sekadar bersederhana sahaja..
lagi simple henna, lagi sweet tangan anda..
lagi sedap mata memandang..
lagi nampak berseri-seri =)


Jika berminat untuk mendapatkan khidmat henna dari saya pada hari bersejarah anda,
cepat-cepat drop booking di sini:
tempahan sentiasa terbuka untuk tahun 2012 ini
Maklumbalas segera akan diberikan. =)




2 comments: