STICKY NOTE!

BERMINAT DENGAN HASIL KERJA DARI HENNA RATU SEHARI??

DROP BOOKING SEKARANG!! ;)




ASSALAMUALAIKUM..

Saya masih aktif menjalankan service henna di sekitar KUALA LUMPUR buat masa ini..
Tempahan tarikh berinai di buka untuk Bride-to-be sepanjang TAHUN 2014
(OPEN FOR Oktober, November, Disember)!
Jika anda berminat dengan hasil seni Henna Ratu Sehari,
cepat isi booking form dan saya akan segera membalas emel2 anda.. ;)

Harga disertakan mengikut Pakej yang telah disediakan di sini:

Sebarang pertanyaan akan dibalas.
Emelkan ke: am.nkaak@gmail.com

Saya harap anda dapat membuat pilihan yang TEPAT untuk memilih
Henna Artist yang betul2 memuaskan hati di hari berbahagia anda.. ;)

P/S: Kepada Mobile User (online thru Smartphone, tab) sila scroll ke bawah dan click 'view web version' untuk paparan yang jelas.
Thank you.

30 July 2012

Henna for Vivy Yusof

Assalamualaikum..

Lama pulak rasanya tak update blog..
So, nak update pun cerita yang udah basi..
tapi tak apa, cerita basi pun still menjadi bahan untuk customer review..

Last month saya dapat email from Asma'..
dia email bg pihak kawannya yang nak berinai dan bernikah dalam minggu itu juga..
memang agak last minit..
tapi disebabkan dia email pun atas suggestion one of my previous customer,
dan kebetulan saya free.. maka saya bersetuju..
(i know Asma' before.. time inaikan Sabrina and her sister Surayya..)
She told me that the bride want to wear henna for finger caps only..
maka saya datang dengan sempoi sekali hanya membawa henna sahaja..
But unfortunately pada malam itu saya kena inaikan 12 tangan! huhuhu..
Nasiblah saya bawak inai lebih, dan malangnya saya tak bawak stool untuk lapik tangan.
terpaksa guna stool yang ada di rumah pengantin tu.. huhu
Bakal pengantin pada malam itu ialah Vivy Yusof..
the owner of Fashionvalet.net...
dan 12 tangan yang diinaikan itu adalah team FV kesemuanya dayang-dayang kepada Vivy..
Pada mulanya Vivy memang nak pakai pada finger caps saja..
tapi last minit dia berubah fikiran nak jugak pakai simple henna on her palm itu pun after mintak izin bakal husband dia.. huihui..
teringin nak ada simple design juga sebab tengok other friends pakai cantik!

Alhamdulillah selesai tugas dengan sempurna walaupun menahan sakit teramat sgt..
Untuk pertama kalinya saya demam semasa berinai ni!
Tolak tepi semua kesakitan asalkan dpt menjalankan tugas yang memuaskan si pemakai.. ;)
(picture tak sempat nak snap satu pun sebab xde mood-- demam punya pasal)
so, boleh view picture from vivy's blog.

 Henna in the making for Vivy's friend, Stella

 Vivy's freind

A very simple henna design on Vivy Yusof 's palm

Picture credit from Proudduck

1 comment:

  1. CHEAP HOMESTAY TO STAY http://homestaymansorchoot.blogspot.com/

    ReplyDelete