STICKY NOTE!

BERMINAT DENGAN HASIL KERJA DARI HENNA RATU SEHARI??

DROP BOOKING SEKARANG!! ;)




ASSALAMUALAIKUM..

Saya masih aktif menjalankan service henna di sekitar KUALA LUMPUR buat masa ini..
Tempahan tarikh berinai di buka untuk Bride-to-be sepanjang TAHUN 2014
(OPEN FOR Oktober, November, Disember)!
Jika anda berminat dengan hasil seni Henna Ratu Sehari,
cepat isi booking form dan saya akan segera membalas emel2 anda.. ;)

Harga disertakan mengikut Pakej yang telah disediakan di sini:

Sebarang pertanyaan akan dibalas.
Emelkan ke: am.nkaak@gmail.com

Saya harap anda dapat membuat pilihan yang TEPAT untuk memilih
Henna Artist yang betul2 memuaskan hati di hari berbahagia anda.. ;)

P/S: Kepada Mobile User (online thru Smartphone, tab) sila scroll ke bawah dan click 'view web version' untuk paparan yang jelas.
Thank you.

16 July 2010

EKSKLUSIF PENGANTIN YANG MEMILIH HENNA RATU SEHARI ;)


SALAM...

Actually saya dah lama nak tunjukkan gambar-gambar dari koleksi pengantin sendiri yang telah memilih Hanna Ratu Sehari sebagai penyeri jari-jemari tangan dan kaki di hari perkahwinan mereka.. Baru hari ni saya berkesempatan nak update gambar-gambar yang ada..

Alhamdulillah mereka berpuas hati dengan hasil kerja tangan saya.. Sehinggakan ada yang contact saya semula untuk memakaikan henna buat kali kedua untuk majlis bertandang pula.. Syukur sebab ada yang percayakan hasil kerja saya.. ;)

Jom kita layan gambar-gambar yang cantik-cantik dari photografer yang berlainan ni.. Sebelum tu, saya harap tuan empunya gambar tak kisah kalau saya upload gambar u all kat sini.. saya tau, u all msti suke punye.. ;)

P/s: credit to semua photographer yang terlibat.. ;)




Hayati from Brunei (Prince Hotel Bukit Bintang)



Liza | Klang (Crystal Crown Klang)


Ziela | Selayang


Eyra Rizal | Proton City, Tg Malim


Zue | Klang

Akmal | Shah Alam


Izzah | Pandan Jaya


Sharina Shahrin | Shah Alam


Elyina Zarim | Selayang Pandang







No comments:

Post a Comment