STICKY NOTE!

BERMINAT DENGAN HASIL KERJA DARI HENNA RATU SEHARI??

DROP BOOKING SEKARANG!! ;)




ASSALAMUALAIKUM..

Saya masih aktif menjalankan service henna di sekitar KUALA LUMPUR buat masa ini..
Tempahan tarikh berinai di buka untuk Bride-to-be sepanjang TAHUN 2014
(OPEN FOR Oktober, November, Disember)!
Jika anda berminat dengan hasil seni Henna Ratu Sehari,
cepat isi booking form dan saya akan segera membalas emel2 anda.. ;)

Harga disertakan mengikut Pakej yang telah disediakan di sini:

Sebarang pertanyaan akan dibalas.
Emelkan ke: am.nkaak@gmail.com

Saya harap anda dapat membuat pilihan yang TEPAT untuk memilih
Henna Artist yang betul2 memuaskan hati di hari berbahagia anda.. ;)

P/S: Kepada Mobile User (online thru Smartphone, tab) sila scroll ke bawah dan click 'view web version' untuk paparan yang jelas.
Thank you.

05 October 2010

CUTI REHAT 2011

SALAM BUAT PENGUNJUNG BLOG..

Saya selaku pemilik blog, selaku pelukis henna yang bergerak secara berseorangan bersama suami ke rumah-rumah customer memohon maaf kepada pelanggan-pelanggan yang telah atau ingin membuat tempahan henna pada awal tahun 2011 ni.. Saya tidak dapat keluar beroperasi melukis henna dalam tempoh 5 bulan bermula JANUARI 2011 (akan dimaklumkan kemudian jika ada sebarang pertukaran).. Insyaalah dalam tempoh tersebut, saya terpaksa bercuti panjang untuk menghabiskan waktu dirumah untuk berpantang.. hehe.. Saya bakal menjadi ibu Insyaallah bulan MARCH next year.. so, tak dapat la nak membuat kerja part time yang sangat seronoki ni.. hehe.. Kepada pengunjung blog, yang membaca post ini, doakanlah kesihatan dan kesejahteraan diri saya dan kandungan supaya selamat semuanya..

Insyaallah, kalau ada rezeki, umur panjang, tanpa sebarang aral, saya akan memaklumkan bila saya boleh mula beroperasi untuk melukis henna semula pada tahun depan.. Doakan juga supaya keadaan mengizinkan saya meneruskan bisnes part time yang semakin mendapat sambutan ramai ni.. Terima Kasih kepada yang sudi mengambil khidmat henna saya sebelum ni dan terima kasih juga sebab meminati hasil seni henna saya..

Maaf kepada yang menghantar emel, kebelakangan ni saya agak kelewatan membalas emel2 anda.. akan tetapi saya cuba menghubungi anda segera sebelum majlis berlangsung.. dont worry wahai customer ku.. huhu.. Kesibukan kerja di ofis sampai xmenang tangan nak reply emel2 yg masuk byk dlm inbox.. Kalau sesiapa yg kerja publishing and design mesti tau cemane kesibukan kerja hariannye cemane.. huhu.. mmg xtertanggung.. So, saya cuba sedaya upaya untuk membahagikan masa membalas emel2 anda semua k.. I LOVE U ALL yang support HENNA RATU SEHARI...


3 comments:

  1. hye amrina..huhu..sy la org yg email awk n t'tggu2 awk reply tuh!ahaha..sy sgt minat dgn ke-neat-an (kemas) henna awk and sgt2 la nk guna service awk.sy rs cm buleh je sy sendri ke rumah or dtg jupe awk utk henna kan sy..ahaha..boleh ke cmtuh??majlis sy on 4 feb 2o11.ms tu dh dkt sgt tarikh awk utk deliver kan?hurm...xpelah..yg penting awk sihat n selamat deliver baby.take care.

    ReplyDelete
  2. nadia: 4 feb kalau dekat insyaallah.. tp tu lah.. xtau cemane condition sy mse tu.. xberani nak janji.. due date deliver 9 march.. kalau ade rezeki insyaallah sy akan contact nadia nanti..

    liena: hujung bulan 12 kena check scedule.. bulan 12 sgt pack.. huhu.. mmg bulan org kawen pun kan..

    ReplyDelete